Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yapmak, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı elde etmek dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli puan ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere hınçe dayanıklıdır.

Yangın kapıları kullanma yerına göre, rengine için ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması hordaki gibidir

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun kızılıyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapıları, yangına yangın kapısı dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Tenha kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem girmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu acil çıkış bapsı, bunalım anlarında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 Yangın Kapısı an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Bu sertifikalar, kapının yangın emniyetliği ve dayanıklılığı karşı bilim verir. Sertifikaları olan baplar umumiyetle daha pahalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına Yangın Kapısı elverişli mualla nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page